Harga Istimewa

Building

NEWS: 3D2N Pakej Promosi
(23rd FEB hingga 11th APR 2018) untuk 100 tetamu pertama


3 Hari 2 Malam Pakej Snorkeling - RM 299....
Butiran Harga (Warna biru)...

Tentang Resort

Redang Holiday Beach Villa merupakan tempat yang sempurna untuk melancong dan berehat. Terletak di tepil agun yang indah, Redang Holiday Beach Villa adalah resort yang paling indah dan menawan di Pulau Redang. Redang Holiday Beach Villa dianugerahkan Hotel Tiga Bintang di Malaysia. Kami menawarkan harga termurah dari semua Resort di Redang dan kami menyediakan kolam renang sendiri yang dikelilingi oleh bilik-bilik dan air yang bersih. Dibina dengan kayu keras tempatan yang indah, gaya seni bina tradisional Melayu di resort ini menarik lagi perhatian pelancong untuk menginap di resort kami.


Bilik

Setiap bilik yang berhawa dingin mempunyai balkoni peribadi dan bilik mandi. Hanya berjalan beberapa langkah, anda boleh sampai ke pantai yang berpasir putih dan laut biru. Anda boleh menikmati snorkelling atau skuba di dalam air yang jernih dipenuhi dengan ikan berwarna warni dan karang yang cantik hanya di depan resort kami. Pada waktu petang, anda boleh menikmati pemandangan di atas beranda dan menikmati minuman yang menyegarkan sambil melihat matahari terbenam.


Percutian Musim Panas

Filem Hong Kong, Summer Holiday / MorMor Cha yang dibintangi oleh Sammi Cheng dan Richie Yen telah difilmkan di Redang Holiday Beach Villa. Syarikat penggambaran telah membuat permohonan untuk menempah 2 unit Bilik Semi-D Bungalow untuk didiami oleh Richie Yen dan Sammi Cheng untuk penggambaran filem. Keseluruhan resort ini juga didiami oleh kru-kru penggambaran selama tiga minggu. Artis-artis tempatan seperti Dato M.Nasir juga tidak ketiggalan untuk menginap di resort kita.

Gambar dan Video Permandangan Hotel

Redang Holiday Beach Villa menyediakan bilik yang bersih dan selesa dengan harga yang berpatutan. Berehat dan nikmati masa anda dengan kami!Portfolio Image
Hide

Redang Holiday Beach Villa

Sea View
Portfolio Image
Hide

Redang Holiday Beach Villa

Swimming Pool
Portfolio Image
Hide

Redang Holiday Beach Villa

Swimming Pool
Portfolio Image
Hide

Redang Holiday Beach Villa

Swimming Pool


Top